Fiscul a inceput deja sa trimita populatiei plicurile care contin declaratiile de venit pe 2006, operatiunea urmind sa se deruleze pina la 27 aprilie, au declarat reprezentantii ANAF. Declaratiile trebuie completate doar de catre cei care au obtinut
Fiscul a inceput deja sa trimita populatiei plicurile care contin declaratiile de venit pe 2006, operatiunea urmind sa se deruleze pina la 27 aprilie, au declarat reprezentantii ANAF. Declaratiile trebuie completate doar de catre cei care au obtinut anul trecut venituri din tranzactii cu actiuni, profesii liberale, chirii, comert si activitati independente. Declaratia trebuie depusa pina la 15 mai, data postei.

Pentru transmiterea prin posta a declaratiei de venit completate, populatia va trebui sa utilizeze plicul primit, pentru care nu trebuie sa achite taxele postale. Daca pina pe 27 aprilie nu vine plicul trimis de ANAF, persoanele care au de declarat venituri de natura celor de mai sus trebuie sa descarce formularul de pe pagina de Internet a ANAF (anaf.mfinante.ro). Formularul poate fi trimis prin posta sau depus la ghiseul Finantelor. Nu depun declaratia cei cu venituri din salarii sau asimilate acestora, din pensii, din dividende, din dobinzi, din premii si jocuri de noroc, precum si cei cu veniturile nete determinate pe baza de norme de venit si venituri din alte surse a caror impunere este finala.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.