Andreea Raicu are un program foarte incărcat. Pe langă prezentarea show-ului Megastar, ea a lucrat de zor și la realizarea unui DVD cu exerciții de tae-bo, pe care l-a lansat săptămana trecută. Așa că nu e de mirare că frumoasa vedetă de la Prima TV iși dorește o vacanță. „«Binemeritata» vacanță e un vis cam indepărtat, deși mi-o doresc din tot sufletul, deoarece atunci cand ar fi trebuit să am una n-a fost să fie. Acum tot ce pot să sper e să fur cateva zile intre două emisiuni și să fug puțin intr-un loc extrem de liniștit. După emisiune, cu siguranță o să vină și vacanța. Unde? Mai mult ca sigur, intr-un loc indepărtat, cu plajă și foarte multă liniște“, a spus Andreea.

SLĂBICIUNI Că tot a venit vorba despre emisiune, vedeta Prima TV recunoaște că are și ea, ca orice om, unele slăbiciuni in ceea ce privește aspiranții la titlul de „Megastar“. Numai că este o adevărată profesionistă și nu vrea să lase să se vadă acest lucru, cu atat mai mult să ne dezvăluie nouă vreun nume: „Chiar dacă am simpatii, nu las să se vadă asta, pentru că toți cei 12 concurenți sunt niște copii minunați și foarte talentați, care și-au luat inima in dinți ca să-și incerce șansa. Și nu vreau ca tocmai eu să-i dezamăgesc. Mă străduiesc să fiu intotdeauna alături de ei, să le ofer sprijin, să-i incurajez și să-i conving că e o competiție care merită tot efortul lor“.

DRAGOSTE De ceva timp, Andreea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Tudor Chirilă. Îi e greu să explice cum anume a cucerit-o: „Cum poți să rămai indiferentă cand un artist spontan, creativ, sensibil, cald și cu simțul umorului iți iese in cale? Răspunsul e că nu poți“. În ceea ce privește intemeierea unei familii, Andreea este sigură că va ajunge și acolo. „E natural să imi doresc ca, la un moment dat, să-mi intemeiez și eu o familie. Dar nu pot trata cu ușurință așa ceva și nici nu sunt pregătită să fac orice compromis pentru asta. O căsnicie e punctul final al unui drum pe care ai intalnit omul vieții tale, de care te-ai indrăgostit fără să bagi de seamă și simți că trăiești deplin intr-un univers doar pentru doi. Restul vine de la sine. Nu există nici un plan care să te ducă aici. Pur și simplu se intamplă. Mi se va intampla și mie. Nu știu cand. Nu știe nimeni altcineva.“

Andreea Raicu