Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a recunoscut ieri ca ultimul rezultat inregistrat de olteni, la Galati, i-a dat fiori reci. „Dupa zece etape in care nu am mai castigat deloc si am scos doar sase egaluri, si mai ales dupa ult
Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a recunoscut ieri ca ultimul rezultat inregistrat de olteni, la Galati, i-a dat fiori reci.

„Dupa zece etape in care nu am mai castigat deloc si am scos doar sase egaluri, si mai ales dupa ultimul joc, mi-au aparut unele furnicaturi pe sira spinarii, asa cum s-a intamplat cu mai toti cei care iubesc aceasta echipa. Nu se va pune problema retrogradarii. Am incredere in acesti copii, in generatia asta. Ei impreuna cu alti doi-trei jucatori care vor fi adusi in urmatorea perioada vor face furori in maximum doi ani. Sunt convins: cu acesti copii succesul este inevitabil“, a spus Mititelu. Dupa ce o parte dintre suporteri i-au cerut plecarea de la echipa, Mititelu a afirmat ca nu se gAndeste la acest lucru: „Craiova are suporteri adevarati, dar exista si cateva exceptii. Si eu am fost suporter adevarat, la noua ani am sterpelit bani de la tata si am fugit de acasa sa ajung la un meci la Baia Mare“.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.