Patronul Jiului considera ca echipa sa a fost dezavantajata clar de brigada de arbitri la Piatra Neamt si l-a criticat dur pe "centralul" Alexandru Deaconu. Simota apreciaza ca "smechereasca" prestatia brigazii de arbitri la meciul pierdut cu 0-1 de
Patronul Jiului considera ca echipa sa a fost dezavantajata clar de brigada de arbitri la Piatra Neamt si l-a criticat dur pe "centralul" Alexandru Deaconu. Simota apreciaza ca "smechereasca" prestatia brigazii de arbitri la meciul pierdut cu 0-1 de Jiul.
"De ce ne-a fost teama nu am scapat! Jiul a fost dezavantajat clar la Piatra Neamt. Deaconu, fiul magazionerului de la FRF, si-a dus la bun sfarsit misiunea. In minutul 55, la 0-0, ne-a refuzat un penalty clar la Apetri. A fost un arbitraj smecheresc, a fluierat pentru noi doar la mijlocul terenului. Pacat pentru el, deoarece este un baiat tanar si, din cate cunosc, este si independent financiar", a declarat Simota.
Acesta a mai apreciat ca, in repriza secunda, "asistentul" Eduard Ungureanu a semnalizat eronat doua pozitii de ofsaid la Apetri si Dulcea. "Nici vorba de pozitii afara din joc! Doar el a vazut ofsaid la acele doua faze", a precizat Simota. Desi inainte de joc a amenintat ca in caz ca Jiul va fi dezavantajata de arbitri va scoate echipa de pe teren indiferent de consecintele ulterioare, Simota a renuntat la intentia sa deoarece nu a mai facut deplasarea cu echipa la Piatra Neamt. Arbitrajul a fost criticat si de antrenorul "minerilor", Ghita Poenaru, care a spus ca echipa sa a avut "un 11 metri si doua actiuni clare de gol in care jucatorii au fost opriti". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.