Florin Raducioiu, fostul manager sportiv al lui Dinamo, a plecat ieri in Italia, explicand motivele care au stat la baza deciziei de a demisiona din functia pe care a ocupat-o in "Groapa". "Nu sunt suparat. Ce m-a determinat sa plec este faptul ca su
Florin Raducioiu, fostul manager sportiv al lui Dinamo, a plecat ieri in Italia, explicand motivele care au stat la baza deciziei de a demisiona din functia pe care a ocupat-o in "Groapa". "Nu sunt suparat. Ce m-a determinat sa plec este faptul ca sunt incompatibil cu politica de transferari a clubului Dinamo. Imi voi reactiva licenta de agent de jucatori si voi vedea ce se va intampla. Imi pare rau ca nu a mers asa cum as fi vrut. Eu semnasem pana in 2008, nu venisem doar pentru patru luni", a declarat Raducioiu. Fostul atacant s-a aratat iritat de declaratia lui Cristi Borcea, actionar si director executiv in Stefan cel Mare, potrivit careia ar fi un pariu pierdut. "A fost odata un pariu, pe care l-a castigat Mircea Lucescu cu mine, cand eram la Brescia. Dar eu nu sunt pariul lui Cristi. Nu imi place definitia asta. Eu nu sunt pariul nimanui", a fost Raducioiu. "Nu cred ca am sa mai revin la Dinamo. Nu vreau sa fiu categoric, mai ales ca eu nu sunt un tip foarte impulsiv, dar nu cred ca am sa mai revin la Dinamo. Nu merit nici tricou de campion. Eu am castigat campionatul in urma cu multi ani. Eu am fost aici doar cateva luni. Nu am nici un merit. Medaliile le merita jucatorii si antrenorii, care au muncit cu mare profesionalism", a spus fostul manager sportiv. "Urez succes echipei Dinamo in lupta catre titlu cat si in drumul pe care il au de strabatut in Liga Campionilor. Mai sunt 24 de puncte in joc. Nu se poate sti absolut nimic cu certitudine pana cand matematic nu este campioana. Dar baietii sunt convins ca au inteles. Au un antrenor foarte bun si sunt profesionisti", a incheiat Raducioiu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.