Olteanu, scos basma curata

Bogdan Olteanu a scapat nepedepsit de conducerea Camerei Deputatilor, care a respins ieri o sesizare depusa de PD. Democratii au reclamat faptul ca seful deputatilor a incalcat prevederile Regulamentului Camerei, atunci cind a omis saptamina trecuta sa supuna la vot o propunere legislativa. (D.D.)

PSD vrea o Constitutie revizuita

PSD vrea din nou sa modifice Constitutia. Mircea Geoana a declarat ieri ca raporturile dintre presedinte si premier trebuie clarificate din punctul de vedere al legii fundamentale. In acest sens, la nivelul partidului a fost creata o comisie din care fac parte, printre altii, Ion Iliescu, Cristian Diaconescu, Vasile Dincu si Antonie Iorgovan. Totodata, social democratii vor sa transeze prin Constitutie si chestiunea tipului de republica pe care Romania ar trebui sa-l adopte. (D.D.)

Blaga il da in judecata pe Ciuvica

Vasile Blaga a anuntat ieri ca il va da in judecata pe Mugur Ciuvica pentru acuzatiile pe care presedintele GIP i le-a adus, referitoare la initierea de catre Ministerul Administratiei si Internelor a doua hotariri de guvern care ar fi favorizat un dezvoltator imobiliar. „Il voi da in judecata pe domnul Ciuvica pentru ca este un mare mincinos", spune Blaga. El sustine ca, in realitate, cele doua hotariri au avut scopul de a permite Politiei Romane construirea unui garaj cu sase etaje pentru parcul auto al institutiei, respectiv infiintarea unui Centru National de Comunicatii si Informatica. (R.B.)