Neagoe vrea Cupa

De două ori caștigător al Cupei Romaniei ca jucător, pe vremea cand imbrăca tricoul Universității Craiova, Eugen Neagoe ține morțiș să cucerească trofeul și ca antrenor.


Tehnicianul Pandurilor, Eugen Neagoe, le-a pus gand rău "alb-vișiniilor". A lăsat in urmă incidentele petrecute la meciul din Giulești de anul trecut, terminat 1-1, cand fanii rapidiști l-au injurat ca la ușa cortului, l-au scuipat și chiar au atentat la integritatea sa cu o sticlă azvarlită de la tribuna zero, trecandu-i razant pe langă cap, dar tot vrea să caștige.

ÎNCREZĂTOR.Neagoe consideră că jucătorii săi pot tranșa in favoarea lor disputa care va avea loc maine, de la ora 20:45, pe Stadionul Dan Păltinișanu din Timișoara. Explică și de ce: "Cum evitarea retrogradării este un obiectiv aproape indeplinit, in campionat ne mai interesează doar să avem un parcurs bun in continuare și să terminăm pe o poziție cat mai bună. Meciul cu Rapidul are o cu totul altă semnificație, de aceea suntem relaxați. Ar fi păcat, dacă am ajuns pană aici, să nu ne dorim să jucăm și finala". Dacă Pandurii va trece de Rapid și va triumfa și in ultimul act al competiției, Neagoe iși va trece in palmares a treia Cupă. "Am caștigat două cupe ca jucător și aș vrea ca in acest an s-o caștig pe prima ca antrenor, care ar fi prima și pentru Pandurii", a spus antrenorul gorjenilor.

SOMAŢI DE FRF