Marile puteri din Anglia au primit vestea ca mijlocasul cocosului galic doreste sa fie vandut la vara de Marseille. Lupta pentru Ribery se va da intre marile puteri din Anglia si se anunta cat se poate de apriga. Sir Alex Ferguson il doreste p

Marile puteri din Anglia au primit vestea ca mijlocasul cocosului galic doreste sa fie vandut la vara de Marseille. Lupta pentru Ribery se va da intre marile puteri din Anglia si se anunta cat se poate de apriga.

Sir Alex Ferguson il doreste pe Frank Ribery ca pe un posibil inlocuitor al veteranului galez Ryan Giggs, Chelsea este de asemenea in priza pentru francez, mai ales ca viitorul lui Arjen Robben pe Stamford Bridge este pus sub semnul intrebarii si nu in ultimul rand Arsenal, care l-a dorit inca din vara trecuta pe Ribery, insa Marseille nu a fost de acord cu mutarea la acea vreme.

INTELEGERE Frank Ribery este sigur ca va parasi Ligue 1 imediat dupa finalul acestui campionat :
,,Am primit promisiunea conducerii clubului ca la finele acestui sezon voi fi lasat sa plec si am incredere deplina in acest acord. Dar ca sa fiu sincer acest lucru depinde in mare masura de calificarea in grupele Champion"s League."


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.