In proportie de 99% la suta campiona in Italia, Inter a inceput deja cautarile pentru intarirea lotului lui Roberto Mancini, in vederea unui sezon de Champion"s League cat mai reusit. Cotidianul "La Gazzetta dello Sport" dezvaluie interesul mila
In proportie de 99% la suta campiona in Italia, Inter a inceput deja cautarile pentru intarirea lotului lui Roberto Mancini, in vederea unui sezon de Champion"s League cat mai reusit.

Cotidianul "La Gazzetta dello Sport" dezvaluie interesul milanezilor pentru Deco, patronul lui Inter, Massimo Moratti, fiind dispus sa scoate din visteria clubului 6 milioane de euro pentru achizitionarea mijlocasului portughez. Conform ziarului din peninsula, Deco este obiectivul principal al neroazzurrilor pentru a-l inlocui la finele acestui sezon pe Luis Figo, care va semna cu o formatie araba.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.