Finantatorul Stelei sustine ca Olaroiu va fi demis la finalul campionatului, iar jucatorii vor fi concurati de fotbalisti adusi de la echipele care i-au invins pe ros-albastri.

Suspendat de FRF pentru declaratii calomnioase, Gigi Becali nu mai poate intra in vestiarul Stelei pentru a-si demonstra geniul tactic in fata finului Radoi si a coechipierilor acestuia. Pentru ca este un presedinte-jucator, Becali s-a reorientat spre strategii de viitor.

Marcaj la adversari

Suparat dupa infringerea de la Bistrita, cind s-a simtit tradat de soldati, finantatorul a anuntat ca Olaroiu ramine doar pina la vara la echipa, apoi va fi demis daca nu va pleca singur. Ultima varianta este preferata de Becali, deoarece, in acest caz, ar face o economie de 500.000 de euro, daunele pe care ar trebui sa le achite daca reziliaza unilateral contractul.

In plus, el a anuntat o restructurare masiva a lotului, anuntind descinderea in Ghencea a unei armate compuse din 20 de soldati noi, ce vor fi racolati chiar de la rivalele Stelei. Astfel, Becali si-i doreste de la Dinamo, nici mai mult, nici mai putin, decit pe portarul Bogdan Lobont si pe aparatorul Radu Stefan, cei mai buni jucatori ai „ciinilor" in acest sezon.

Fara straini

„Aduceti-mi cite un jucator de la toate echipele care ne-au batut, pentru ca sint mai bune decit noi daca ne-au invins", a tunat Gigi catre subalterni, trimitind sageti si catre managerul general Mihai Stoica: „Nu mai am nevoie de jucatori straini. M-am lecuit. M-am luat eu dupa altii. Nu mai vreau jucatori straini. Gata!". De asemenea, Becali nu i-a uitat nici pe fotbalisti: „Nu avem un lot largit si unii isi pot permite sa faca fel de fel de nazuri, ca nu sint titulari. Isi permit, ca nu avem rezerve. Bineinteles, voi lua niste hotariri pe care o sa le vedeti in viitorul apropiat. Becali razboinicul a ajuns sa lase sabia jos, dar nu din vina mea, soldatii mei m-au tradat". Cu toate acestea, patronul Stelei tot nu si-a luat gindul de la Champions League: „Mai speram totusi intr-o minune, e posibil. Acea minune e ca CFR sa fie invinsa de Vaslui, ca Rapid sa fie invinsa de Dinamo si ca noi sa batem si sa revenim la forma initiala. Stiu ca Steaua a cistigat doar doua meciuri in acest an, dar poate-si revine, e tot Steaua aia care juca in Liga Campionilor".