Presedintele "Stiintei" demisionase dupa infrangerea de la Galati, dar a revenit asupra deciziei.
Gheorghita Geolgau, presedintele Universitatii Craiova, a anuntat ieri ca a revenit asupra deciziei de a demisiona pentru linistea echipei,
Presedintele "Stiintei" demisionase dupa infrangerea de la Galati, dar a revenit asupra deciziei.
Gheorghita Geolgau, presedintele Universitatii Craiova, a anuntat ieri ca a revenit asupra deciziei de a demisiona pentru linistea echipei, dupa ce sambata noaptea renuntase la functie. "Am revenit pentru linistea echipei. Sa nu se inteleaga ca am avut ceva personal cu Fane Stoica. Trebuie sa strangem randurile pentru a iesi din aceasta situatie. Am convingerea ca vom reusi iar in urmatoarele 4-5 partide sa ne asiguram linistea", a declarat Geolgau. Presedintele si vicepresedintele Silvian Cristescu au demisionat din functiile pe care le detineau in structurile de conducere ale gruparii oltene, surse din cadrul clubului sustinand ca cei doi au demisionat pentru ca nu vor sa fie partasi la retrogradarea echipei cu Stefan Stoica la conducerea tehnica. Duminica noaptea, patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, s-a intalnit cu antrenorul Stefan Stoica si l-a asigurat pe acesta ca postul nu ii este amenintat dupa infrangerea din meciul cu Otelul Galati, scor 4-1. "Ma bucur ca am reusit sa-mi calmez colaboratorii. Stiu ca este o situatie grea, dar sunt sigur ca vom trece peste ea. Si eu sunt foarte obosit dupa acesta perioada, dar si dezamagit de ultimele rezulate. Ce ar fi trebuit sa fac acum, sa-mi dau demisia?", a explicat Mititelu cum l-a convins pe Geolgau sa nu renunte. Altfel, de ieri a fost reprimit la prima echipa Andrei Ionescu, jucator suspendat de FRF doi ani, la cererea Universitatii, pentru ca a refuzat sa semneze un nou contract. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.