Gabriel Coveseanu o insoteste pe Andreea Marin Banica in fiecare simbata in misterul de nepatruns al Surprizelor. Miercurea, pe TVR 1, insa, Cove prezinta emisiunea „Hello, Good-bye!".

Care sint caracteristicile omului media Cove?

Nu exista omul media Cove. Exista actorul Coveseanu care colaboreaza cu televiziunea.

Ce vrei sa se stie despre Cove?

Nu vreau despre mine sa se stie nimic din ceea ce nu ar interesa pe nimeni.

Ce nu-i iese lui Cove?

Sint multe lucruri care nu imi ies, dar incerc sa fac in asa fel incit sa-mi iasa pina la urma.

Esti prost sau te prostesti in „Surprize, surprize..."?

Pot raspunde cu o intrebare: esti prost sau te prostesti cind ma intrebi asta?

Cit de mult pretuiesti colaborarea cu Andreea Marin?

Colaborarea cu Andreea Marin a insemnat si inseamna pentru mine o adevarata scoala in televiziune. Mereu am ceva de invatat din asta.

Nu te doare ca esti clovnul?

Dupa intrebarile tale realizez ca nu te uiti la emisiune sau ca nu ai inteles nimic din ea. Aparitiile mele in emisiune au rolul de a aduce zimbetul pe chipul privitorilor, pentru a alterna momentele de tristete cu cele de veselie asa cum se intimpla si in viata.

Se spune ca Andreea Marin isi tortureaza subordonatii, ca e plina de fite si urla. Cum se poarta cu Cove?

Atunci cind nu ai puterea de a fi profesionist si nu poti sa-ti faci treaba asa cum trebuie e mai usor sa spui ca ai un sef care iti face si iti drege. Asta e stilul romanesc. Nu am ce sa-i reprosez Andreei, ba chiar vreau sa-i multumesc pentru tot ceea ce am invatat de la ea. Este un om deosebit.

Ce inseamna o emisiune pe cont propriu?

O emisiune pe cont propriu inseamna asumarea raspunderii totale pentru succesul sau insuccesul ei. Este o emisiune in care prezentam povestile emotionante si impresionante de viata ale oamenilor pe care ii intilnim pe aeroport. Asta e un lucru bun, pentru ca eu cred ca oamenii sint interesati sa cunoasca astfel de povesti si vor sa fie emotionati de ceea ce vad la televizor. Partea mai dificila a emisiei este gasirea unor astfel de povesti, in conditiile in care nu ai nimic pregatit dinainte, ci mergem in aeroport cu camera de filmat si stam de vorba cu oamenii pe care ii intilnim intimplator in acea zi acolo. Nu toata lumea are o poveste interesanta de spus.