Directorul executiv al FC Steaua, Valeriu Argaseala, a declarat ca sunt sanse mici ca Nicolae Dica, aflat in recuperare dupa operatia suferita la genunchiul drept, sa mai evolueze in acest campionat, deoarece riscurile ar fi prea mari. "Decarul" din
Directorul executiv al FC Steaua, Valeriu Argaseala, a declarat ca sunt sanse mici ca Nicolae Dica, aflat in recuperare dupa operatia suferita la genunchiul drept, sa mai evolueze in acest campionat, deoarece riscurile ar fi prea mari. "Decarul" din Ghencea fost supus, pe 22 ianuarie, la Bologna, unei interventii chirurgicale la genunchiul drept, efectuata de profesorul Maurillo Marcacci, in urma careia i-a fost reconstruit ligamentul incrucisat anterior, perioada de absenta de pe gazon fiind estimata initial la cinci luni.
"Dica era omul important in echipa, accidentarea lui a dus la dereglarea mecanismului la echipa. Steaua trebuie sa aiba jucatori care sa-l suplineasca, dar uneori n-a putut. Daca sunt jucatori la noi de valoarea lui Dica? Probabil, peste o anumita perioada, sa fie din nou Dica. Nu cred ca in acest campionat va evolua. El doreste, depinde foarte mult si de organismul lui, a scurtat din perioada de recuperare, nu e exclus sa mai prinda eventual o etapa-doua, dar e greu sa periclitezi evolutiile ulterioare folosindu-l intr-un meci", a spus Argaseala la "Fanatik Show". Altfel, Argaseala crede ca Steaua are forta sa depaseasca perioada de criza in care se afla. "Oamenii care au puterea sa se scoale de jos cand cad, reusesc. Steaua a aratat ca are puterea sa-si revina, a putut in trecut si mai are putere sa isi revina", a spus oficialul stelist, care a afirmat ca la Bistrita jocul n-a stralucit si rezultatul este firesc. "Inca n-am pierdut locul doi. Steaua nu e obisnuita sa stea in aceasta postura, nu e comod pe locul patru, dar matematic n-avem cum sa dezarmam. Depinde de ce-o sa faca CFR. E moral, sentimental, ca Steaua sa termine pe locul doi, a adus grosul punctelor Romaniei in clasamentul coeficientilor. Steaua are mult mai multe sanse decat Rapid si CFR in cupele europene, este cap de serie, nu e e de neglijat acest aspect. Apoi, singurul stadion omologat apartine Stelei", a comentat Argaseala. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.