Dupa ce a uimit lumea cu inocenta sa, Claudiu Raducanu si-a reziliat contractul cu cipriotii de la Nea Salamina si e pe cale sa se intoarca la Craiova.

Claudiu Raducanu este unul dintre personajele pitoresti ale fotbalului, vesti d
Dupa ce a uimit lumea cu inocenta sa, Claudiu Raducanu si-a reziliat contractul cu cipriotii de la Nea Salamina si e pe cale sa se intoarca la Craiova.

Claudiu Raducanu este unul dintre personajele pitoresti ale fotbalului, vesti despre ispravile si vorbele sale de duh facind inconjurul globului. Are 31 de ani, 14 dintre ei petrecindu-i ca jucator profesionist, iar virful carierei l-a atins in sezonul 2002-2003, cind a fost golgheterul Diviziei A, marcind 21 de goluri pentru Steaua. I-a parasit pe ros-albastri in 2004 si, in mai putin de trei ani, a schimbat sase echipe, ultima dintre ele fiind Nea Salamina, din Cipru, cu care si-a reziliat recent contractul. Mai mult, atacantul si-a angajat un avocat si vrea sa dea clubul in judecata, acuzind ca nu si-a incasat salariul promis la semnarea actelor de transfer.

De-a lungul timpului, Raducanu a reusit sa lase urme la fiecare formatie pe la care a trecut, in periplul chinez (Guangzhou Pharmaceutical), ce a precedat sosirea in Insula Afroditei, socind prin faptul ca si-a facut nevoile in spatele portii, in timpul unui antrenament, si ca se foloseste exclusiv de miini atunci cind maninca. La Espanyol Barcelona a impresionat chiar de la primul meci oficial, fiind la un pas de a provoca dezastru in tribune, dupa ce marcat golul victoriei. El si-a aruncat tricoul catre sectorul fanilor, insa a facut-o prea incet, iar acestia s-au aplecat prea mult peste balustrada care a cedat.

Citeva saptamini mai tirziu, in timpul atentatelor de la Madrid, el a privit minute in sir transmisia televiziunii spaniole crezind ca asista la un film artistic, dumirindu-se de cele intimplate in capitala Spaniei abia dupa explicatiile colegilor.

Aventuri in Romania * a confundat riul Mures cu fluviul Nil;

* s-ar fi mutat intr-un blocnotes;

* s-a mirat de ce nu poate fi prinsa canicula, de care era convins ca e un criminal in serie;

* credea ca iahtul este o masina care poate fi condusa pe sosele.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.