La o populatie de 160 de milioane de reprezentanti ai rasei homo sapiens sapiens, Pakistanul are peste 50 de milioane de utilizatori ai serviciilor de telefonie mobila. Motiv pentru care amatorii de farse s-au gandit sa puna de o surpriza-surpriza, s
La o populatie de 160 de milioane de reprezentanti ai rasei homo sapiens sapiens, Pakistanul are peste 50 de milioane de utilizatori ai serviciilor de telefonie mobila. Motiv pentru care amatorii de farse s-au gandit sa puna de o surpriza-surpriza, si au trimis mesaje-text prin care posesorii de celulare erau avertizati de aparitia unui virus mortal, ce ataca organismul uman in timpul convorbirilor telefonice.

DOLIU FARA VICTIME. Autorii textului cu pricina precizau in SMS-ul trimis pakistanezilor, ca virusul, extrem de puternic, a ucis deja 20 de persoane si a trimis la spital alte cateva sute. Panica s-a declansat instantaneu in randul detinatorilor de telefoane mobile, operatorii au fost asaltati de mii de clienti speriati, iar moscheile din Karachi au tinut chiar momente de reculegere in memoria victimelor ucise de necrutatorul virus, relateaza Reuters citata de Rompres. Nu stim daca nu cumva farseurii urmareau sa recupereze telefoanele aruncate de pakistanezii infricosati. Indiferent care va fi rezultatul anchetei declansate de politia din tara lui Pervez Musharaf, se poate spune ca pakistanezii s-au cam facut de ...1 aprilie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.