Programul se desfasoara in perioada 15 aprilie - 15 iunie, iar numarul estimat de persoane care vor beneficia de aceste servicii se ridica la 500. Testarea gratuita a glicemiei si a colesterolului va fi realizata de catre medicii si asistentii Samuso
Programul se desfasoara in perioada 15 aprilie - 15 iunie, iar numarul estimat de persoane care vor beneficia de aceste servicii se ridica la 500. Testarea gratuita a glicemiei si a colesterolului va fi realizata de catre medicii si asistentii Samusocial. "Fundatia Ozone incearca sa vina in sprijinul persoanelor care, din motive diferite, au ajuns intr-o situatie dificila. Afectiunile cardiovasculare sunt o problema majora pentru majoritatea populatiei, si este foarte important sa cunoastem problemele de sanatate cu care persoanele fara adapost se confrunta, mai ales ca acestea nu beneficiaza de servicii medicale constante", a declarat Georgiana Grecu, Director General al Fundatiei OZONE. Persoanele adulte fara adapost din Capitala vor fi testate atat in cadrul deplasarilor echipei mobile de asistenta, cat si la cabinetul medical al Samusocial, aflat in Bl. Iuliu Maniu nr. 2, Sector 6, Bucuresti. Pe primul loc in topul afectiunilor de care sufera oamenii fara adapost se situeaza afectiunile respiratorii, urmate de bolile cardiovasculare si cele digestive. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.