Presedintele CA al FC Steaua a fost suspendat sase luni de catre Comisia de Disciplina a FRF si amendat cu 3500 RON, dupa ce arbitrul Sorin Corpodean a depus un memoriu impotriva sa, deoarece oficialul stelist l-a numit "talhar". "De aia nu mai po
Presedintele CA al FC Steaua a fost suspendat sase luni de catre Comisia de Disciplina a FRF si amendat cu 3500 RON, dupa ce arbitrul Sorin Corpodean a depus un memoriu impotriva sa, deoarece oficialul stelist l-a numit "talhar". "De aia nu mai pot eu sa dorm la noapte, ca m-au suspendat ei! Nici nu ma intereseaza. Corpodean este ce am spus eu ca este", a declarat Gigi Becali dupa aflarea deciziei.
Corpodean a depus la Comisia de Disciplina a FRF un memoriu impotriva lui Gigi Becali, dupa ce acesta din urma l-a numit "talhar" in urma cu cateva saptamani. Memoriul lui Corpodean a fost analizat initial in cadrul sedintei de miercuri, in care a fost audiat si arbitrul. Comisia de Disciplina s-a reunit din nou ieri, la ora 11. In cadrul unei conferinte de presa sustinute pe 21 martie, Gigi Becali a spus ca vrea sa nu mai fie "circ si balamuc" in arbitraj si l-a facut "talhar" pe Corpodean. "Ba ca a furat ala, ba ca ala! O sa promovam cativa arbitri care sunt corecti; care nu sunt, la revedere cu ei! Ca sa vezi ca Sorin Corpodean e in fruntea arbitrajului romanesc, aici se vede cancerul in arbitraj! Corpodean, dupa parerea mea, e un mare talhar. Stai ca aducem straini, ca sa nu mai fii tu in frunte cu tot felul de magarii!", a spus atunci Gigi Becali. Comisia de Disciplina nu judeca pentru prima oara un memoriu depus de Corpodean impotriva oficialului stelist. Pe 10 noiembrie 2006, Gigi Becali a fost suspendat 18 luni de catre Comisia de Disciplina, in urma unor memorii depuse de arbitrul Sorin Corpodean si de tusierul Miklos Nagy. Cei doi arbitri au depus memorii dupa ce, la finalul derby-ului din etapa a 8-a a Ligii I, Dinamo - Steaua, scor 1-0, Gigi Becali l-a facut "hot" si "spagangiu" pe Corpodean, acuzandu-l ca a favorizat pe Dinamo. Oficialul stelist l-a atacat si pe Nagy, pe care l-a numit "tusier ungur". Ulterior, pe 23 noiembrie, suspendarea lui Gigi Becali a fost redusa la 12 etape, de Comisia de Apel a FRF.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.