Chloe recunoaste si ea ca are probleme de sanatate, dar precizeaza ca nu se simte deloc stanjenita din pricina acestui fapt. "Incerc sa fac insa ceva in aceasta privinta. Am foarte mare grija de mine, chiar daca nu pot spune ca sunt genul care mananc
Chloe recunoaste si ea ca are probleme de sanatate, dar precizeaza ca nu se simte deloc stanjenita din pricina acestui fapt. "Incerc sa fac insa ceva in aceasta privinta. Am foarte mare grija de mine, chiar daca nu pot spune ca sunt genul care mananca cate o pizza in fiecare zi. Fac eforturi pentru a lua in greutate, iar asta se va vedea cu certitudine intr-o buna zi", a declarat tanara pentru o publicatie australiana.
Chloe a dezvaluit ca tulburarea alimentara de care sufera are legatura directa cu o serie de evenimente tragice care au marcat destinul familiei sale. In 1992, mama sa a fost diagnosticata cu cancer la san, iar la scurt timp parintii sai au devenit faliti. Anul urmator, tatal sau Matt Lattanzi a divortat de Olivia Newton John. In urma cu doi ani, sanatatea tinerei a primit o alta lovitura dupa disparitia in conditii misterioase a iubitului mamei sale de lunga durata Patrick McDermott, in timpul unei partide de pescuit. Referindu-se la problemele fiicei sale, Olivia Newton John a precizat cu amaraciune: "cred ca nici un specialist de pe aceasta planeta nu poate face prea mare lucru daca parintii nu-i sunt alaturi copilului lor, nu-i acorda toata dragostea si protectia de care are nevoie in aceste clipe atat de cumplite". (Camelia CIOBANU)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.