Cresterea mediei anuale a petrolului din ultimii ani s-a produs si din cauza majorarii costurilor necesare pentru producerea unui baril de petrol. Costul de producere a unui baril a crescut in ultimii 2 ani cu 53%. Anul trecut media anuala a barilulu
Cresterea mediei anuale a petrolului din ultimii ani s-a produs si din cauza majorarii costurilor necesare pentru producerea unui baril de petrol. Costul de producere a unui baril a crescut in ultimii 2 ani cu 53%. Anul trecut media anuala a barilului de petrol a fost de 58,30 de dolari pe baril, a spus editorul Reuters, Richard Mably, la The Money Channel.
Televiziunea de business a transmis in direct, pe intreaga durata a zilei de ieri, Reuters Brightspot, un eveniment prin care agentia isi deschide portile catre mediul de afaceri din Romania.
Este pentru prima data cand evenimentul Reuters, organizat de agentie de mai multi ani in Romania, este transmis in direct de o televiziune. Prin emisiuni speciale, Money Channel a transformat Reuters Brightspot 2007 in Ziua Reuters in Romania.
Aceasta colaborare este "un parteneriat strategic cu cel mai important furnizor de informatii financiare din lume, care confirma pozitia The Money Channel pe aceasta piata a informatiei de business din Romania", subliniaza Lucian Sarb, Director General The Money Channel. Pentru Cornel Dirmina, Country Manager la Reuters Romania, "Reuters si The Money Channel sunt aici pentru a sprijini posibilii investitori in cunoasterea mecanismelor pietei si sa le ofere informatii de incredere pe baza carora pot tranzactiona."
Reuters este principalul furnizor de servicii de informatii financiare la nivel global, servicii adresate profesionistilor din institutii financiare, companii si organizatii media, iar Reuters Brightspot este un concept de seminarii educationale intr-un format si pe tematici stabilite in functie de cerintele clientilor. Subiectele abordate in acest an sunt relevante pentru piata romaneasca: MiFID (Markets in Financial Instruments Directive), strategii de hedging valutar si de rata a dobanzii, tranzactionarea pe piete de marfuri si produse petroliere.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.