La Bucuresti
Vremea va fi frumoasa, iar cerul variabil. Vantul va sufla slab pana la moderat.
In tara
Vremea va fi in general frumoasa, iar in vest si sud-vest si deosebit de calda. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si noaptea in estul tarii, unde vor fi conditii ca izolat sa ploua slab. In restul teritoriului, cerul va fi mai mult senin. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 24 de grade, mai ridicate in Oltenia, iar cele minime intre 2 si 10 grade, usor mai coborate in depresiuni.
La munte
Sambata
Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in Carpatii Orientali dupa-amiaza si noaptea, cand vor fi conditii sa ploua slab. In restul zonei cerul va fi variabil, mai mult senin. Vantul va prezenta unele intensificari mai ales pe creste. Regimul termic nu va avea variatii importante.
Duminica
Cerul va fi variabil in Carpatii Orientali, unde izolat este posibil sa ploua slab, iar in restul zonei montane va fi mai mult senin. Temperatura aerului va marca o usoara scadere in Carpatii Orientali si se va mentine la valori comparabile cu cele din intervalul precedent in rest.