Ultimul volum sub semnatura lui Cristian Negrea - "Cand armele vorbesc...", aparut la Editura Marist - isi respecta de la prima pana la ultima pagina descrierea de thriller politico-militar. Cristian Negrea propune o fictiune politico-militara de act
Ultimul volum sub semnatura lui Cristian Negrea - "Cand armele vorbesc...", aparut la Editura Marist - isi respecta de la prima pana la ultima pagina descrierea de thriller politico-militar. Cristian Negrea propune o fictiune politico-militara de actualitate pornind de la intrebarea cum ar reactiona autoritatile romane in fata unui atac militar venit dinspre Ucraina? Inlocuirea unui guvern democratic la Kiev cu o dictatura militara cumulata cu o conjunctura agresiva la scara mondiala przinta un scenariu in care o ciocnire militara romano-ucraineana devine extrem de posibila.
Scris intr-un ritm alert, care tine cititorul cu sufletul la gura, volumul "Cand armele vorbesc" se incadreaza pe undeva in modelul scenariilor "si daca..." propuse de Alvin Toffler in lucrarea "Razboi si anti-razboi - supravietuirea in zorii secolului al XXI-lea". (G.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.