Huliganii stelisti Tweety (foto) si Gogoasa, doi dintre cei care care l-au agresat pe cameramanul de la echipa de stiri a TVR inaintea derbiului Steaua-Dinamo, sunt cercetati in stare de libertate, avand interdictie de a parasi localitatea timp de 30
Huliganii stelisti Tweety (foto) si Gogoasa, doi dintre cei care care l-au agresat pe cameramanul de la echipa de stiri a TVR inaintea derbiului Steaua-Dinamo, sunt cercetati in stare de libertate, avand interdictie de a parasi localitatea timp de 30 de zile. Dupa ce in urma cu doua zile Catalin Iordan, zis Tweety, a fost audiat si predat procurorilor, ieri politistii au retinut un al doilea agresor al operatorului TVR, Nicolae George, zis Gogoasa.
Potrivit politistilor, Gogoasa, in varsta de 26 de ani, este cel care a distrus camera angajatului televiziunii publice si a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria sectorului 6. Purtatorul de cuvant al Politiei, Christian Ciocan, a declarat ca, pentru moment, Tweety si Gogoasa sunt principalii suspecti, dar politistii incearca sa identifice si alte persoane pentru a "stabili gradul de participare al fiecaruia".
Cameramanul Robert Cristea, de la echipa de stiri a TVR, a nimerit inaintea meciului dintre Steaua si Dinamo disputat la sfarsitul saptamanii trecute, in mijlocul unui grup de suporteri stelisti care au incercat sa-l impiedice sa filmeze, l-au lovit cu lanturi peste picioare si i-au lovit si camera de filmat. In urma analizei imaginilor inregistrate chiar de victima, Jandarmeria a stabilit ca sase fani din grupul care l-a agresat pe acesta sunt in baza de date cu suporteri violenti. Aceste informatii au fost puse la dispozitia organelor de politie, impreuna cu acestea desfasurandu-se actiuni pentru tragerea la raspundere a tuturor agresorilor. Suporterul care l-a lovit cu lanturi pe cameraman, Tweety, a fost primul dintre membrii grupului care a fost identificat si care s-a prezentat pentru audieri, in urma cu doua zile, la Sectia 22 Politie. Tweety, in varsta de 23 de ani si Gogoasa, de 26 de ani, sunt acuzati de ultraj contra bunelor moravuri, de lovire si alte violente.
Avocatul lui Tweety demis de Becali
Patronul clubului Steaua, Gigi Becali, a declarat ieri intr-o conferinta de presa ca a reziliat contractul de colaborare al consilierului juridic al FC Steaua, Radu Enache, deoarece acesta a acceptat sa-l apere pe Tweety. "Nu FC Steaua il apara pe acel huligan care a lovit cu lantul un cameraman. Ca sa vedeti asta, l-am concediat, am incheiat contractul de colaborare cu juristul Radu Enache. Nu m-a anuntat, nu s-a gandit ca strica imaginea clubului sau pe a mea", a spus Becali. (Andrei GHICIUSCA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.