Comisia de apel a FRF a decis ieri sa mentina sanctiunea de trei etape, dar, conform schimbarilor de regulament de miercuri, le-a permis giulestenilor sa evolueze pe terenul propriu, dar cu portile inchise. Asadar, derby-ul cu Dinamo, de pe 22 aprili
Comisia de apel a FRF a decis ieri sa mentina sanctiunea de trei etape, dar, conform schimbarilor de regulament de miercuri, le-a permis giulestenilor sa evolueze pe terenul propriu, dar cu portile inchise. Asadar, derby-ul cu Dinamo, de pe 22 aprilie, se va juca in Giulesti, desi initial cele doua parti convenisera sa se infrunte pe Stadionul "National", cu public.
Comisia de apel a pastrat decizia dictata dupa derby-ul cu Steaua de suspendare a terenului Rapidului pentru trei etape, considerand ca gruparea din Giulesti este recidivista. Dupa ce le-a fost refuzat acest apel, reprezentantii clubului patronat de Copos au solicitat schimbarea pedepsei in conformitate cu modificarea de regulament dictata de LPF miercuri.
Astfel, in loc de pedeapsa initiala, de a juca partidele de pe teren propriu la cel putin 150 de kilometri de Bucuresti, Comisia de apel le-a permis giulestenilor sa ramana pe arena lor, dar fara spectatori. "Noi am incercat reducerea pedepsei, dar era aproape imposibil din punct de vedere regulamentar, fiindca suntem recidivisti. Vom juca toate cele trei etape in Giulesti", a anuntat Constantin Zotta (foto), directorul executiv al Rapidului. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.