Presedintele CS Dinamo, chestorul Marcel Popescu, si presedintele CS Atletic Club, Mihai Alexandru Staicu au semnat ieri un parteneriat in urma caruia a fost constituita echipa de futsal Dinamo-Atletic Club, al treilea partener al clubului fiind Fund
Presedintele CS Dinamo, chestorul Marcel Popescu, si presedintele CS Atletic Club, Mihai Alexandru Staicu au semnat ieri un parteneriat in urma caruia a fost constituita echipa de futsal Dinamo-Atletic Club, al treilea partener al clubului fiind Fundatia Pro Dinamo, reprezentata de contabilul sef Nicolae Varzariu.
Popescu a declarat ca obiectivul echipei este castigarea campionatului national. "La Dinamo nu exista decat locul intai, chiar daca nu-l obtinem intotdeauna. Vrem sa castigam campionatul, desi anul acesta este destul de greu. Anul viitor vom avea gata si sala de jocuri si, in viitor, Dinamo va juca partidele de pe teren propriu in aceasta sala. Ne vom implica managerial exact atat cat este nevoie", a spus Popescu, adaugand ca noua echipa va avea culorile alb-rosu, urmand ca in viitorul apropiat sa fie definitivata si sigla noii sectii. "Acest proiect este unul pe termen lung. Acum ne vom gandi la ce este de facut pe termen scurt si mediu. Nu ne este usor, pentru ca avem 24 de sectii aici plus alte 11 la Brasov. Nu am stabilit inca sigla, dar din punct de vedere grafic va predomina cea a CS Dinamo. Culorile sunt cele ale clubului Dinamo", a mentionat Popescu. Acesta si-a manifestat dorinta ca si gruparile rivale din Capitala, Steaua si Rapid, sa infiinteze sectii de futsal. Managerul general al lui Dinamo - Atletic Club, Daniel Robe, care este si reprezentant al gruparilor de fotbal feminin in Comitetul Executiv al FRF, a declarat ca federatia ar putea sa faca mult mai mult pentru fotbalul in sala. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.