"Am constatat ca domnul Calin Anton Popescu Tariceanu a descoperit gaura de la macaroana, putin cam tarziu la varsta si la pregatirea dumnealui"
- Radu Berceanu
Complot, subminare, tradare, spionaj
"Acuzatia care mi se aduce este la fel de fortata si de absurda ca si cea de tradare si spionaj, de care nu s-a mai auzit nimic de trei luni" - C. SereS
Sute de milioane de dolari prejudiciu
Procurorii sustin ca "in aceasta cauza este vorba de un prejudiciu de sute
de milioane de dolari".
Ministrii trimisi pe teren
"Va rog foarte mult ca agenda sa prevada - dincolo de obligatii administrative, politice, protocolare - si componenta contactului direct cu realitatile din teren" - Premierul.
Rezolvarea conflictelor latente
"Prin cooperarea in zona Marii Negre vom contribui la crearea unui climat mai bun si la rezolvarea conflictelor latente"- Benita Ferrero-Waldner, comisar UE pentru Relatii Externe
Vorba analistului
"Sa se fi resemnat democratii la ideea unei indelungate perioade de opozitie, timp de cel putin inca un ciclu electoral?" - Ion Bogdan Lefter
Sarkozy ataca pedofilii
Principalul favorit in alegerile prezidentiale din Franta, Nicolas Sarkozy, a fost atacat de contracandidatii sai, dupa ce a afirmat ca unii oameni "sunt nascuti pedofili".
Prea putini soferi
"S-a asigurat un minimum de 30% din solicitarile de soferi. Dar au fost cam multi senatori care nu au primit sofer"- Liderul sindicatului soferilor din Senat, Mihai Nistor.
Cine citeste pe cine
Ne citim mai mult noi intre noi, am ajuns un fel de lectori "autisti". Am pierdut mare parte din publicul nostru de dinainte de 1990.
Copos incantat de C. Ronaldo
"As da jumatate din avere ca sa-l am la Rapid. L-as lua sa stea 10 ani, dar nu stiu daca ar veni", a declarat boss-ul din Giulesti.
Corpodean l-a reclamat pe Becali
Comisia de disciplina a judecat ieri si un memoriu depus de Sorin Corpodean impotriva lui Gigi Becali, care l-a facut pe arbitru "talhar", dar a amanat verdictul.
Favoritul presedintelui
Basescu a intervenit in favoarea lui Bucsaru pentru a intra in posesia a peste o suta de miliarde de lei vechi, bani pe care afaceristul sustinea ca ii are de primit de la CFR.
Adormitei in post
Primul ordin emis de Adomnitei este suspendarea concursurilor pentru ocuparea posturilor vacante din minister si inspectorate.
Din voia Domnului
Un vecin al lui Johnny Cash, Richard Sterban, crede ca focul a izbucnit "din voia Domnului, care a dorit astfel sa se asigure ca aceasta va ramane doar casa lui Johnny".
Cozma, amanat
Instanta Tribunalului Bucuresti a amanat pentru 9 mai discutarea contestatiei prin care Miron Cozma solicita sa fie eliberat conditionat din inchisoare.
Jim Morrison, amnistiat post-mortem
Fanii au cerut guvernatorului Floridei ca Morrison sa fie amnistiat la aproape 40 de ani de la condamnarea sa pentru comportament indecent.