Voiculescu s-a imbracat in camuflaj si este gata sa-i execute, politic, pe toti cei care indraznesc sa-i conteste rolul de tata in partidul sau de portofel. Rictus de fiara, esarfa rece, Felix nu moare. Si nici nu se transforma.

„O aberatie, un cretinism, o timpenie, o prostie a unor oameni necalificati care arunca cu noroi in oameni care au muncit toata viata". Asa a primit Dan Voiculescu vestea ca DNA i-a deschis dosar penal. Cu urlet de fiara incoltita. Incoltita de „oameni necalificati". Probabil asa se vad prin ochii celor „care au muncit toata viata" procurorii. Voiculescu si Felix, ca sa respectam pluralul de la oameni cinstiti, au, amindoi, o opinie clara in acest sens - „o aberatie, un cretinism, o timpenie".

Cele doua fete ale aceluiasi personaj grotesc si-au sincronizat din nou miscarile, ca-n vremurile bune, cind se trageau de conturi cu toti generalii Securitatii. Acum, cind aportul in valuta se face direct in laditele de zestre ale celor doua mostenitoare, lupta este si mai dura. A scapat liderul partidului 1% de Monica Macovei, dar in transeele anticoruptiei au mai ramas citiva soldati. Urmatorul pe lista neagra a stapinului Antenelor este seful DNA, Daniel Morar. Voiculescu nu sta pe ginduri. Ataca. Da justitia-n judecata. Principalul motiv: a fost lezat in onoarea sa de familist. „O aberatie!". In onoarea lui de tata. „Un cretinism!". De tata de fete. „O timpenie!". De printese mostenitoare. „O prostie!". Din neamul Voiculestilor. „O aberatie!". Neam de patrioti. Aici este foarte aproape de adevar domnul Voiculescu. Doar asta scrie in CV-ul lui Felix, nu? Turnator cu simt patriotic.

Si ca orice Felix care se respecta, Voiculescu incearca sa demonstreze ca toti au fost turnatori. A dat Basescu drumul la dosare, pai e clar ca asta e seful turnator! Si se tot agita domn’ profesor, ia declaratii, isi activeaza fostii colegi de la Securitate, doar-doar l-or vedea fetele lui mai curat la dosar. Se agita, dar se agita degeaba. Oricit noroi si oricite laturi ar arunca peste gard la Cotroceni, motanul mort tot in curtea conservatorilor zace. Iar mirosul de patrulater maro pare sa le fi dat matele peste cap pina si unora dintre fratii de singe politic ai lui Voiculescu. Asa a ajuns Felix sa fie contestat in propriul partid. Mai mult in soapta. Partidul Conservator cunoaste democratia doar din transmisiile de la Antena 1. Altfel, cuvintul de ordine este dictatura. Voiculescu plateste, el decide. Reuniunile forurilor sint pur formale. De cite ori s-au facut alegeri in PC? La ce sint bune alegerile? Voiculescu stabileste echipa de conducere. O vrea pe „agenta" Paula in partid, o aduce. Il vrea pe DIP. Pac, l-a luat. Bate palma cu PSD, apoi sare in bratele PNL. Comenteaza cineva?! A bagat el partidul in Parlament? L-a bagat. Ca a intrat ca progeniturile de stabi la facultate in timpul lui Ceausescu, adica pe sest, nu mai conteaza. Voiculescu stie ce are de facut. Eu te-am facut, eu te omor. Iar la PC asta este singura solutie. Pentru ca neamul Voiculestilor este foarte numeros si conservator.