Programul MasterCard a fost realizat in parteneriat cu reteaua de continut de telefonie mobila go2.
Directorul executiv de la Visa, rivalul MasterCard, a declarat, la sfarsitul lunii martie, ca telefoanele mobile sunt cea mai buna cale de extin
Programul MasterCard a fost realizat in parteneriat cu reteaua de continut de telefonie mobila go2.
Directorul executiv de la Visa, rivalul MasterCard, a declarat, la sfarsitul lunii martie, ca telefoanele mobile sunt cea mai buna cale de extindere a platilor electronice si a anuntat ca Visa a incheiat parteneriate cu mai multe companii de telefonie mobila pentru a extinde serviciile de plata prin telefon.
MasterCard este un joint venture ce reuneste peste 25.000 de institutii financiare din lume, care formeaza una dintre cele mai mari retele de plati electronice din lume. In prezent, MasterCard proceseaza peste 14 miliarde de tranzactii in fiecare an si ofera analize specializate si servicii de consultanta catre institutiile financiare care ii sunt cliente si catre comercianti.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.