Atacantul Rapidului este convins ca clujenii trebuie luati in serios in lupta pentru locul doi in clasament, dar ii avertizeaza pe acestia ca vor fi nevoiti sa isi arate valoarea si in meciurile directe pentru a ramane pe pozitia care asigura prezent
Atacantul Rapidului este convins ca clujenii trebuie luati in serios in lupta pentru locul doi in clasament, dar ii avertizeaza pe acestia ca vor fi nevoiti sa isi arate valoarea si in meciurile directe pentru a ramane pe pozitia care asigura prezenta in tururile preliminare ale Ligii Campionilor.
"Cei de la CFR se mentin constanti in jocul lor, au si avantatajul acesta de 5 puncte si trebuie luati in serios. CFR practica un joc destul de frumos si sa nu uitam ca pe Dinamo a batut-o in tur. Dar in lupta pentru locul doi conteaza si meciurile directe", a spus ieri Ionel Ganea. Fotbalistul rapidist a vorbit si despre o eventuala suspendare a terenului Stelei dupa incidentele de la partida cu Dinamo. "La Rapid s-au intamplat aceleasi chestii ca si la Steaua. Asa ca trebuie sa lasam comisia sa isi faca la fel de bine treaba, cum si-a facut-o si in cazul nostru", a adaugat atacantul. Ganea si-a dat cu parerea si despre meciul Manchester United - AS Roma. "Nu ma asteptam la un asemenea scor. Dar nu pot sa vorbesc despre Chivu, nu e normal. La final cred ca nu numai el, ci toata echipa s-a simtit foarte prost", a spus Ganea. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.