Totusi, chiar daca nu vom publica dreptul la replica, vom face mai multe precizari referitoare la continutul acestuia. Astfel, "Luxten" sustine ca "In ceea ce priveste cifrele confuze si calomniile referitoare la iluminatul de sarbatori ne vedem obli
Totusi, chiar daca nu vom publica dreptul la replica, vom face mai multe precizari referitoare la continutul acestuia. Astfel, "Luxten" sustine ca "In ceea ce priveste cifrele confuze si calomniile referitoare la iluminatul de sarbatori ne vedem obligati sa precizam doar ca pentru PMB acesta este gratuit, iar consumul de energie este nesemnificativ". Trebuie spus ca "cifrele confuze" sunt oferite chiar de Primaria Capitalei, iar costurile cu iluminatul ornamental poate fi "nesemnificativ" doar pentru buzunarele mai-marilor "Luxten". Referindu-se la licitatia pentru proiectul "Netcity", reprezentantii societatii sustin ca "Luxten" nu are nici un amestec. ZIUA a aratat insa ca lucrurile stau cu totul altfel.
De asemenea, "societatea Luxten nu se simte deloc vizata de subiectul la moda al <<baietilor destepti>>". "Luxten" nu recunoaste insa ca au intrat in afaceri cu energie gratie fostului ministru Dan Ioan Popescu, cel care si-a pus apropiatii la carma societatii. Patronul Claudiu Radulescu este unul dintre acestia, el preluand multe afaceri de-ale lui DIP dupa ce acesta a ajuns ministru.
In privinta fiicei presedintelui, Elena Basescu, dreptul la replica este de-a dreptul ridicol: "De pilda, este adevarat ca Elena Basescu este angajata societatii noastre, dar salariul nu este de 8000 de euro, ci in concordanta cu grila noastra de salarizare". Interesant este ca Elena Basescu nu a fost vazuta de ceva timp prin firma. Totusi ea continua sa incaseze bani de la "Luxten" conform "grilei de salarizare".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.