Tudor Chirila colinda tara cu piesa „Biloxi Blues", repeta cu Vama si i-ar placea sa compuna si pentru alti solisti. E pasionat de fotografie. Si de Andreea Raicu.

Esti in turneu cu „Biloxi Blues". Cum v-a primit publicul?

Piesa e un succes, turneul o confirma. Dar un public e la Cluj, un altul la Timisoara sau la Iasi. Am fost in noua orase si in nici unul publicul nu s-a manifestat la fel. A trebuit sa facem si educatie. Nu vad de ce trebuie sa faci poze in timp ce jucam, cind le poti descarca de pe site-ul nostru. Vom reveni pe 16, 17, 18 aprilie, la Sibiu, Craiova si Pitesti. Spectacolul e meritul Iarinei (n.n.- Iarina Demian, mama lui Tudor). Nici un teatru din Romania nu a facut un turneu de 20 de orase, in ultimii 15 ani.

Vama, formatia ta, a ramas pe planul doi?

Vama e un proiect care merge mai departe. Avem gata sapte piese, avem si cintari de cluburi, in Bucuresti. Single si videoclip vom lansa in curind, cu „Bed For Love", o piesa in limba engleza.

Veti cinta mai mult in limbi straine?

S-a nimerit ca „Bed For Love" sa iasa in limba engleza si e foarte bine asa. Am incercat sa-i fac si versuri in romana, dar nu a sunat bine. Vreau ca toate cintecele de pe album sa aiba si o varianta in limba engleza.

Vei cinta in „601", sitcomul pe care il pregateste TVR?

Eu voi face coloana sonora, am considerat ca nu e bine sa interpretez piesa aia. Lumea crede ca vreau sa scriu doar pentru Vama. Dar sint dispus sa compun si pentru altii. Mi-ar placea sa-i compun o piesa Andrei.

Traiesti o iubire care te face sa te simti impacat si fericit, asa cum iti doreai?

Sint foarte linistit si OK, mi-e foarte bine acum. Nu mi-a placut niciodata sa-mi comentez relatiile cu femeile, cu fostele iubite. Imi rezerv dreptul sa fiu foarte retras. Nu pot sa-mi trimbitez fericirea sau nefericirea. Nu e genul meu.

Ce reprezinta pentru tine Andreea Raicu?

Cred ca e omul cu cel mai bun suflet pe care l-am cunoscut vreodata. Si e bine ca am aflat lucrul asta. Sint convins ca nu intotdeauna perceptia oamenilor despre noi e cea corecta. Poate nici eu n-am avut perceptia asta. De fapt, nu credeam nimic. Eram prieteni inainte de a fi impreuna si cam atit. E un suflet absolut minunat si poate prea bun.

Ai multe fotografii pe blog. De cine sint facute?

De mine. De vreo sapte luni sint pasionat de fotografie si am primit de la Mos Craciun un aparat de fotografiat, atunci cind voiam sa mi-l cumpar singur. Acum nu ma mai uit la Bucuresti ca la un oras urit. Ii caut partile frumoase sau ciudate sa le fotografiez. Nu mai plec de-acasa fara aparat. O sa postez pe blog toate fotografiile pe care le-am facut in turneul asta.

Pe Andreea ai pozat-o?

Nuuu! Nu sint inca pregatit sa fotografiez un asemenea star!

Daca ai intilni pestisorul de aur, i-ai cere....

Liniste si sanatate. Dar pe astea nu ti le da pestisorul, ci Dumnezeu. Mi-as mai dori sa fiu o persoana mai echilibrata in toate planurile vietii mele.