Suspansul in jurul identitatii tatalui biologic al fiicei Annei Nicole Smith, Dannielynn, a luat sfarsit, marti, dupa ce un tribunal din Bahamas a stabilit, in urma testelor ADN, ca este vorba de fostul prieten al starletei, fotograful Larry Birkhead
Suspansul in jurul identitatii tatalui biologic al fiicei Annei Nicole Smith, Dannielynn, a luat sfarsit, marti, dupa ce un tribunal din Bahamas a stabilit, in urma testelor ADN, ca este vorba de fostul prieten al starletei, fotograful Larry Birkhead. Birkhead, in varsta de 34 de ani, a initiat procedura in justitie pentru stabilirea paternitatii copilului, in toamna anului 2006. "A durat un timp si sunt fericit sa las toate aceste lucruri in urma si sa incep sa traiesc alaturi de fiica mea", a spus Birkhead. Figura a culturii populare americane, Anna Nicole Smith, nascuta Vickie Lynn Hogan, a murit pe 8 februarie, in Florida, in urma unei supradoze de medicamente, la varsta de 39 de ani. Fostul playmate a lasat in urma sa o fetita, Dannielynn, in varsta de sapte luni, despre care a spus intotdeauna ca este fiica partenerului sau de viata, avocatul Howard K. Stern. Numele lui Stern figureaza, de altfel, pe certificatul de nastere al bebelusului. Marti, Stern a acceptat rezultatele testului de paternitate spunand ca va ceda lui Birkhead tutela bebelusului. "Sunt, in mod evident, deceptionat, dar sentimentele mele fata de Dannielynn nu s-au schimbat. Vom face tot ceea ce putem in interesul lui Dannielynn. Si voi face tot ceea ce pot pentru ca Birkhead sa obtina tutela exclusiva a copilului", a comentat Stern. Mama Annei Nicole Smith, Virgie Arthur, cu care starleta a intrerupt relatiile la inceputul anilor '90, a cerut tutela copilului, chestiune care inca nu este rezolvata. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.