Dupa ce i-a facut doua schimbari la pauza lui Olaroiu, Gigi Becali a evitat sa ia masuri drastice, anuntand ca antrenorul ramane. Cunoscut ca un tip impulsiv, de la care se astepta o reactie mai dura, patronul Stelei s-a multumit sa anunte ca nu s
Dupa ce i-a facut doua schimbari la pauza lui Olaroiu, Gigi Becali a evitat sa ia masuri drastice, anuntand ca antrenorul ramane. Cunoscut ca un tip impulsiv, de la care se astepta o reactie mai dura, patronul Stelei s-a multumit sa anunte ca nu se pune problema demiterii antrenorului si apoi a urmat o tacere de cateva zile.
In ciuda esecului deranjant prin proportiile scorului si mai ales a indepartarii la cinci puncte de ocupanta locului doi, CFR Cluj, la Steaua s-a pastrat linistea. Gigi Becali a plecat cu zece minute inainte de finalul derby-ului, aruncand peste umar ca nu-l da afara pe Olaroiu, o decizie corecta daca tinem cont de numeroasele absente din lotul Stelei, dar si de faptul ca antrenorul nu poate fi considerat in totalitate vinovat. Patronul a fost din nou nemultumit de jocul echipei sale, asa ca la pauza, cand Dinamo conducea cu 3-0, a ordonat introducerea in joc a lui Cristocea si Ochirosii, primul accidentandu-se dupa doar un sfert de ora. La final, Olaroiu a fost ironic atunci cand a fost intrebat de demisie, dar si-a asumat in totalitate esecul. "Victoria lui Dinamo este incontestabila. Am primit doua goluri la primele doua ocazii. Mecanismul s-a dus. Nici eu nu intelegeam la un moment dat pozitionarea in teren a jucatorilor. Probabil daca inscriam era o gura de aer pentru moral. Golul patru ne-a taiat picioarele.
Dinamo a stiut sa profite de spatii. E greu ca o echipa din Romania sa inscrie patru goluri Stelei, de cand sunt aici nu-mi adusc aminte sa se fi intamplat asa ceva, niciodata nu te gandesti sa iei trei goluri in 30 de minute. Normal ca pot sa-mi reprosez multe. Responsabilitatea in totalitate imi apartine mie. Nu dam vina pe jucatori, pe arbitri sau pe teren", a sustinut Olaroiu. Mihai Stoica a pus si el capul in pamant si a dat vina pe ghinion. "O victorie absolut meritata, toate au fost pe dos, toate ne-au iesit prost. Doua executii extraordinare si chiar daca am avut foarte multe ocazii acestea nu au fost la un scor care sa ne permita sa reintram in joc. Daca marcam la 3-1 era altceva. Se intampla sa ai cate o zi cand toate merg pe dos si asa ni s-a intamplat noua", a spus Stoica. Stiu ca nu se pune, dar e foarte greu cu atati jucatori indisponibili si pierderile nu se opresc aici. E incredibil cat de lung si ciudat e sirul accidentarilor. Avem un Paste nefericit, numai in pielea noastra sa nu fii! Dar asa cum n-am facut mare sarbatoare dupa victoria din Giulesti, nu trebuie sa stam prea mult cu capul plecat", a comentat managerul general din Ghencea. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.