Actrita Scarlett Johansson, in varsta de 21 de ani, a fost declarata "cea mai sexy femeie in viata" de revista Esquire, informeaza site-ul hollywood. com, citat de Mediafax. Starul din "Rataciti printre cuvinte" ("Lost in Translation") apare pe coper
Actrita Scarlett Johansson, in varsta de 21 de ani, a fost declarata "cea mai sexy femeie in viata" de revista Esquire, informeaza site-ul hollywood. com, citat de Mediafax. Starul din "Rataciti printre cuvinte" ("Lost in Translation") apare pe coperta numarului pe noiembrie al revistei pentru barbati imbracata cu o mini-rochie alba, creata de Calvin Klein. Johansson nu este deloc impresionata de noul ei titlu. Ea sugereaza ca prefera sa fie admirata pentru alte atribute decat sex appeal-ul. "Cum ramane cu mintea mea? Cu inima mea? Cu rinichii si vezica mea biliara?", spune ea intr-un interviu din revista. Tanara actrita a lucrat deja cu mari regizori, precum Woody Allen pentru "Match Point" si Brian de Palma pentru "The Black Dahlia". (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.