Cu Badea, Oreste si Cristoiu la timona, ultima Antena a lui Voiculescu a ocupat, incepind cu a doua zi de Paste, inca un buton din telecomanda romanilor.

Aminata cu o saptamina din cauza unor defectiuni tehnice, dupa cum instiinteaza Departamentul de comunicare al postului, Antena 2 si-a facut luni aparitia pe micile ecrane ale romanilor, incepind cu ora 19.30. Talk-show-ul „Firu’n patru" moderat de patru femei, „Vorbele grele" spuse de Victor Ciutacu, „Codul"-show al lui Oreste in care se dezlipesc etichete de pe blonde si politisti sau interventiile saptaminale marca Cristoiu („La fieraria lui Iocan") si Mircea Badea („Guvernarea fantastica") sint principalele atractii din orarul „televiziunii cu atitudine". Pe ultima suta de metri li s-a adaugat si solistul trupei Hi-Q, Mihai, care va prezenta emisiunea matinala „Omul zilei".

Doar pe RDS

Din platoul noului post detinut de Intact nu au lipsit in prima zi a acestei saptamini numele care vor anima grila de emisiuni. Mircea Badea, Oreste, Iulia Fratila, Victor Ciutacu sau Ion Cristoiu i-au avut alaturi pe colegii lor de la Antena 1 si Antena 3, dar si doi invitati din sfera politicului, in persoana fostilor sefi de stat Ion Iliescu si Emil Constantinescu. Prima ora de emisie, transmisa in direct, s-a produs la comun cu Antena 1. Explicatia tine de faptul ca, pina la aceasta ora, Antena 2 se afla doar in pachetul pentru Bucuresti al operatorului RDS si lipseste totodata din cel oferit de concurentii de la Astral. Potrivit Departamentului de comunicare al postului, in prima ora de emisie, Antena 2 a atins 4.6 puncte de rating in mediul urban, la egalitate de scor, pe acelasi interval, cu PRO TV.

Celor satui

„Nu concuram cu nimeni si in acelasi timp concuram cu toata lumea", apreciaza directorul postului, Mihai Gadea.

„Seara avem talk-show-uri politice, deci ne duelam cu cei care au si ei astfel de programe. Iar cind dam divertisment, inevitabil intram in competitie cu televiziunile care ofera astfel de programe", s-a marginit sa descrie Gadea peisajul in care se va desfasura Antena 2. Potrivit acestuia, publicul televiziunii este unul tinar, activ si nemultumit de ce se intimpla la ora aceasta in Romania.

„Ne adresam celor care s-au saturat sa fie stropiti la stop si de cei care fura cu doua miini", conchide Gadea.