Sambata
In tara, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil in sud-vest si partial noros in rest. In zona montana inalta, izolat vor cadea precipitatii slabe, mixte. Noaptea pot fi conditii de ploaie slaba in sud si sud-est. Vantul va sufla moderat in Moldova si Dobrogea si in general slab in rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 21 grade, iar cele minime intre 1 si 9 grade, mai scazute in depresiuni.
La Bucuresti, cerul va fi variabil cu unele innorari noaptea. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 19 grade, iar cea minima va fi de 6-8 grade.
Duminica
In tara, cerul va fi variabil, cu unele innorari in prima parte a intervalului in sud. Vor fi conditii de ploaie in Carpatii Meridionali si dealurile Olteniei si ale Munteniei. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in regiunile estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 si 19 grade, iar cele minime intre -2 si 6 grade, mai scazute in depresiuni.
La Bucuresti, vor fi unele innorari in cursul zilei, apoi cerul se va degaja. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 5-16 grade, iar cea minima de 2-4 grade.
Luni
In tara, vremea va fi predominant frumoasa, cu cerul variabil. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor situa intre 10-20 grade, iar cele minime intre -1 si 9 grade.
La Bucuresti, vremea va fi predominant frumoasa, cu cerul variabil. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi in jur de 19 grade, iar cele minime intre 4 si 5 grade.