Intelegerea va permite diferitelor branduri sa se adreseze celor 8,7 milioane de utilizatori unici ai serviciului MySpace prin diferite campanii publicitare, iar consumatorii ar putea primi chiar optiunea de a descarca gratuit diferite produse.
in septembrie 2006 MySpace a incheiat o intelegere cu firma de licente digitale Snocap, prin care vindea pe site muzica unor formatii care nu au contracte cu case de discuri.
MySpace este una dintre cele mai populare retele sociale din lume si este detinuta de gigantul media News Corporation. Compania News Corporation, controlata de mogulul australian Rupert Murdoch, detine mai multe zeci de posturi TV in intreaga lume, printre care operatorul prin satelit British Sky Broadcasting (BSkyB), reteaua SKY, canalele Fox News, compania de productie cinematografica 20th Century Fox, zeci de reviste si ziare, precum "The Sun", "The Times" si "News of the World".
Apple Inc. este una dintre cele mai mari corporatii americane care produc si vand produse electronice, hardware si software. Compania Apple a inregistrat, in anul fiscal 2006 (incheiat la 30 septembrie 2006), vanzari totale de aproape 20 de miliarde de dolari.