"Ascoli este o echipa in dificultate, care are nevoie de victorie. Va veni sa se apere si sa contraatace. Trebuie sa avem rabdare si sa ne facem jocul pentru a invinge. Fiorentina trebuie sa lupte pentru Cupa UEFA", a spus Mutu, care in meciul de ast
"Ascoli este o echipa in dificultate, care are nevoie de victorie. Va veni sa se apere si sa contraatace. Trebuie sa avem rabdare si sa ne facem jocul pentru a invinge. Fiorentina trebuie sa lupte pentru Cupa UEFA", a spus Mutu, care in meciul de astazi il va intalni pe fostul sau coechipier de la FC Arges si Dinamo, fundasul Valentin Nastase, legitimat la Ascoli. Facand referire la meciul cu Atalanta, scor 2-2, din etapa a 30-a, Mutu a spus ca Fiorentina a pierdut doua puncte din cauza lipsei de concentrare. "Am vazut inregistrarea si am observat in finalul primei reprize o lipsa de atentie si de concentrare. Poate ca am marcat prea repede pentru 2-0. Dar rezultatul obtinut a fost unul bun, pe un teren dificil", a spus Mutu, care nu a evoluat in partida de la Bergamo, fiind suspendat din cauza cumulului de cartonase galbene. Internationalul roman a explicat si de ce a primit atat de multe avertismente: "Am primit prea multe pentru ca nu cunosteam bine noile reguli". Fiorentina ocupa locul 7 in clasamentul din Serie A, cu 38 de puncte, iar in Cupa UEFA se califica ocupantele locurilor 5 si 6. Acestea evolueaza direct in turul I al competitiei, in timp ce in turul II preliminar pot ajunge formatiile ce reprezinta Italia in Cupa UEFA-Intertoto, daca inving in finale. Daca nu ar fi fost penalizata cu 15 puncte, pentru implicare in scandalul de coruptie din fotbalul italian, Fiorentina ar fi ocupat locul 3, ce la finalul sezonului asigura calificarea in preliminariile UEFA Champions League. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.