Noul ministru al Transporturilor, liberalul Ludovic Orban, sustine o varianta cu trei secretari de stat, dupa restructurarea ministerului, si il critica pe Radu Berceanu, predecesorul sau, pentru intarzierea predarii oficiale a portofoliului.<
Noul ministru al Transporturilor, liberalul Ludovic Orban, sustine o varianta cu trei secretari de stat, dupa restructurarea ministerului, si il critica pe Radu Berceanu, predecesorul sau, pentru intarzierea predarii oficiale a portofoliului.
"Am propus sa fie mentinute in continuare trei posturi de secretari de stat, unul pentru transporturi rutiere si feroviare, altul pentru transport fluvial, maritim si aerian si al treilea pentru relatia cu Parlamentul si integrarea europeana", a spus Orban. El a aratat ca are trei propuneri pentru aceste posturi, pe care nu vrea sa le faca publice deocamdata. Referindu-se la nefinalizarea procesului verbal de predare-primire a gestiunii ministerului, Orban a aratat ca intreaga vina ii apartine fostului ministru. "Berceanu nu a avut rabdare si a plecat in concediu, dar nu e nici un fel de graba. Cand se va intoarce domnul Berceanu, vom face procesul de predare-primire", a mai spus liberalul. El a aratat ca ar putea avea un acces mai usor la fonduri europene si din fonduri de dezvoltare pentru proiectele de infrastructura, pentru ca Guvernul este mult mai unitar. "Acest Guvern e mult mai unitar, mult mai coerent si avem toti interesul de a ne sprijini reciproc", a precizat Orban. El a adaugat ca va ocupa functia de ministru atat timp cat Guvernul va fi avizat favorabil de catre Parlament. (R.I.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.