Ion Alexandru Tiriac si Maria Marinescu s-au casatorit, vineri, la Primaria Sectorului 1 din Bucuresti, unde au ajuns la ora 10.00 dimineata, impreuna cu parintii si nasii lor. Mirii au ajuns impreuna, Maria fiind imbracata intr-o rochie roz pal cu p
Ion Alexandru Tiriac si Maria Marinescu s-au casatorit, vineri, la Primaria Sectorului 1 din Bucuresti, unde au ajuns la ora 10.00 dimineata, impreuna cu parintii si nasii lor. Mirii au ajuns impreuna, Maria fiind imbracata intr-o rochie roz pal cu pantofi rosii si haina crem pe deasupra, iar Ion Ion in costum. Cei doi au fost asaltati de ziaristi, dar au fost zgarciti in declaratii. Primul sosit la Primarie a fost tatal miresei, doctorul Ion Marinescu. "E o zi foarte emotionanta si sunt fericit ca am ajuns sa o traiesc", a declarat acesta. Apoi, la Primarie a ajuns si actrita Ioana Pavelescu, mama Mariei, impreuna cu bunica acesteia. "Sper sa fie cea mai buna alegere", a declarat Ioana Pavelescu despre nunta fiicei sale. Despre Ion Ion, Ioana Pavelescu a spus ca este un "baiat foarte dragut si atent" cu fiica sa. Ea a mai declarat ca acestia sunt foarte indragostiti, mentionand, de asemenea, ca nu a fost programata deocamdata cununia religioasa. Apoi a ajuns la primarie si "socrul mare", Ion Tiriac, care nu a facut nici o declaratie. La ceremonie au luat parte si nasii cuplului, Ilie si Amalia Nastase. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.