Fostul ministru al Finantelor Sebastian Vladescu (PNL) va prelua postul de secretar de stat pe probleme de Trezorerie si relatii internationale la Ministerul Finantelor Publice (MFP), detinut pana in prezent de reprezentantul PD, Bogdan Dragoi, au de
Fostul ministru al Finantelor Sebastian Vladescu (PNL) va prelua postul de secretar de stat pe probleme de Trezorerie si relatii internationale la Ministerul Finantelor Publice (MFP), detinut pana in prezent de reprezentantul PD, Bogdan Dragoi, au declarat surse din minister, potrivit Mediafax. Vladescu a fost numit la conducerea Finantelor in august 2005, in locul lui Ionut Popescu. In urma restructurarii Guvernului, Ministerul Finantelor va fi comasat cu cel al Economiei, la conducerea institutiei fiind nominalizat Varujan Vosganian. Totodata, Daniel Chitoiu ar urma sa fie numit presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), dupa ce a asigurat conducerea interimara a institutiei in ultimele doua luni, au mai declarat surse din Ministerul Finantelor. Decizia de numire a fost semnata miercuri de premierul Calin Popescu Tariceanu. La inceputul lui 2007, Chitoiu a fost numit presedinte interimar al institutiei, dupa revocarea din functie a fostului presedinte ANAF, Sebastian Bodu, membru PD. (G.R.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.