In conditiile in care cursele charter catre destinatiile externe au plecat deja, optiuni viabile sint destinatiile interne. Oficialii ANTREC spun ca mai sint locuri in pensiuni. Astfel, in judetul Brasov mai sint locuri in pensiunile din zona Bran-Moeciu, Prejmer. Si in Caras-Severin si Mehedinti exista un numar mai mare de locuri disponibile. Si judetul Arges este o varianta demna de luat in seama. ĄDin cite stiu, gradul de ocupare este de 80-90% in zonele in care se afla manastiri, precum Neamt si Bucovina. S-au vindut bine si pensiunile din Gorj, Vilcea, Sibiu sau Tulcea", spune Maria Stoian, presedinte de onoare ANTREC.

Cit costa

In Bran-Moeciu, o camera intr-o pensiune de 2 sau 3 margarete costa intre 65 si 90 de lei/noapte, in vreme ce pentru o pensiune de 4 sau 5 margarete pretul este cuprins intre 100 si 210 lei pe noapte. Cei care doresc pensiune completa vor plati in plus 60 de lei pe zi.

Intr-o pensiune de 2 sau 3 margarete din Arges un sejur care include trei nopti de cazare cu pensiune completa si masa festiva de Paste costa in jur de 330 de lei. (V.B.)