Serviciul TV de la Sirius va avea trei canale de televiziune live destinate exclusiv copiilor, Disney Channel, Cartoon Network si Nickelodeon. Serviciul va fi disponibil in masinile Chrysler, Jeep si Dodge, care vor fi vandute la sfarsitul acestui an.
Sistemul Sirius va costa aproximativ 470 de dolari, iar pretul include instalarea si primul an de abonament. Dupa primul an, abonamentul lunar pentru serviciul de televiziune va costa 7 dolari, dar persoanele interesate vor trebui sa achizitioneze, la pachet, si serviciul de radio al Sirius al carui abonament lunar costa alti 13 dolari.
Reprezentantii Sirius Satellite RadioServiciul au anuntat ca serviciul de televiziune va fi disponibil din 2008 si pentru alti producatori de masini.
Sirius Satellite Radio este unul dintre cei doi operatori de servicii de radio prin satelit din SUA si Canada, alaturi de XM Satellite Radio. in prezent, Sirius este in proces de cumparare a rivalului XM si mai are nevoie doar de aprobarea oficialitatilor americane pentru a completa achizitia. in 2005, compania a inregistrat venituri totale de peste 240 de milioane de dolari.