08.04 2007 - Tabara de Baza Plaza Romania

* Teo Vlad: A venit si Pastele si chiar e pustiu in jur. In jur nu-s nici masini, nici trecatori, toata lumea vegeteaza probabil dupa petrecere. Si se mai pregatesc de una. Azi va fi plictiseala aici si nu cred ca se va schimba nimic nici maine. Am cam intrat in letargie... dormim cat mai mult, ca sa facem ziua mai scurta. Dar ea se tot lungeste, nu de alta, dar vine vara. Daca n-ar batea si un vant care se infurie pe neasteptate si ne loveste cand ne asteptam mai putin am iesi la plaja. Dar mai asteptam un pic, speram la mai bine.

Si cred ca avem resurse sa mai rezistam. Pentru inceput ziua pe la 10.30 cu o friptura de porc si o felie de tort. Nu am mancat miel pentru ca nu imi place. Si toata lumea mananca miel de Paste. Eu nu vreau. Daca s-ar putea si o ciorba de burta mai incolo ar fi ideal. Oricum cum zilele se ghideaza dupa cele cate mese sunt ele, am cam inceput sa ma ingras. Cred ca ies de aici si e cazul sa imi fac abonament la stadion pentru ceva vreme. Desi la ce lenes am devenit de cand sunt aici, greu e de inchipuit cum ma voi urni la asa efort. Va las a petreceti. Hristos a inviat!

* Catalin Onceanu: Ieri nu am asistat la conflicte intre suporterilor echipelor de fotbal. Seara am avut o sedinta foto cu specific pascal.

...liniste, prea liniste. Mai stam la povesti afara, pana tarziu.

In toiul noptii ma trezesc brusc de zgomotul produs de rafalele de vant, care ne indoaie betele la cort.

... din cauza luminii reflectoarelor zic ca deja s-a facut ziua, e insa doar ora 4.20 am. Ma chinui sa adorm la loc.

... e ora 6 am, si somnul tot nu isi mai reia cursul. Ascult stiri la radio, muzica si tot tacamul.

... vantul s-a mai domolit, abia mai adie.

Cred ca in sfarsit am adormit, pentru ca ma trezesc buimac pe la 7.40 am, sa deschid camera de filmat ca ne asteapta telespectatorii pe webcam la: www.discovery.ro/everest .

Hristos a inviat.

... adorm din nou. Parca acum e somnul mai dulce.

Azi ne asteapta o zi plictisotoare, binenteles ca mai plictisitoare decat celelalte. Mai deschidem cate un ghid alpin din dotare si mai ‘facem’ cate un traseu, binenteles in minte. Azi suntem in Alpi, trasee clasice pe varfuri de peste 4000m...Urmareste transmisia live prin webcam

Urmareste transmisia live prin webcam (link direct)