Spectatorii din Ghencea vor fi supravegheati cu opt camere video.

Dupa perioade mai mult sau mai putin faste, Steaua si Dinamo asteapta noaptea Invierii. Programat cu citeva ore inaintea nasterii lui Iisus, eternul derby reprezinta pentru ros-albastri sansa apropierii de pozitia secunda a clasamentului, in lupta „triunghiulara" pentru Liga Campionilor, alaturi de giulesteni, pe care i-au invins etapa trecuta cu 3-2, si de CFR Cluj. „Daca noi cistigam in Ghencea si Rapid bate pe FC Arges, victoria Stelei din Giulesti nu o sa mai aiba nici o valoare", considera portarul dinamovistilor, Bogdan Lobont, lansat in fotbalul mare de clubul „feroviar".

Becali il opreste pe Radoi

Dincolo de orgolii, tensiunea „ciinilor" se mentine inca la cote normale atit timp cit diferenta de puncte fata de urmaritoare ramine confortabila. „Meciul cu Steaua este inainte de toate un derby. Ne dorim, ca si ei, sa dam totul pe teren si sa facem un spectacol extraordinar si sa ii multumim pe toti cei din tribuna. Sincer, Dinamo are o echipa valoroasa si trebuie sa uitam de rezultatele mai putin bune din ultimele etape. Diferenta mare de puncte care este intre noi si rivalele noastre spune foarte multe despre valoarea echipei si despre acest campionat", a adaugat Lobont. Daca pentru Mircea Rednic, doar Silviu Balace este incert pentru marea confruntare, in schimb, omologul sau Cosmin Olaroiu detine o lista mare de incertitudini. Cea mai mare problema o reprezinta in acest moment accidentarea capitanului Mirel Radoi, care, desi nu s-a antrenat pina ieri, doreste sa joace in orice conditii. „Daca nu va fi apt suta la suta, nu-l voi lasa sa joace. Personal il voi opri sa intre pe gazon. Ma voi consulta inainte de joc cu medicul echipei, cu Oli", a contracarat patronul Gigi Becali.

Argesul vrea victoria

Desi a pierdut contactul cu locul doi, giulestenii nu au predat armele. Miine, trupa lui Razvan Lucescu se confrunta cu disperarea argesenilor, aflati in lupta directa mai degraba cu baremul. „Meciul cu Rapid este foarte greu. Pentru noi, cele trei puncte sint foarte importante. Aceasta partida este mai mult decit decisiva pentru echipa mea. Un egal cu Rapid ar fi ca o infringere pentru FC Arges", spune tehnicianul pitestenilor, Dorinel Munteanu. Momentan principalii favoriti la ocuparea locului doi, clujenii trag sperante chiar la titlu, dar trebuie sa treaca mai intii de pustii Universitatii Craiova. „Este o formatie tinara, care merita tot respectul. A avut rezultate bune cu echipele mari. Jucatorii sint tineri si mai fac greseli, dar joaca fotbal si sint dinamici. Dupa parerea mea, Craiova seamana cu Napoli", crede antrenorul Cristiano Bergodi.