Dinamovistii continua seria declaratiilor optimiste dinaintea derby-ului de sambata seara, cu Steaua, din Ghencea, si anunta ca sunt gata sa castige chiar daca nu au mai reusit acest lucru in campionat din 1989. A mai fost un succes, acum patru ani,
Dinamovistii continua seria declaratiilor optimiste dinaintea derby-ului de sambata seara, cu Steaua, din Ghencea, si anunta ca sunt gata sa castige chiar daca nu au mai reusit acest lucru in campionat din 1989. A mai fost un succes, acum patru ani, in Cupa Romaniei, dar in cea mai importanta intrecere interna "cainii" au plecat, in cel mai fericit caz, cu un punct din fieful rivalei.
La conferinta de ieri, Mircea Rednic nu a fost impresionat de victoria Stelei in Giulesti, iar presedintele Badea a incercat sa calmeze spiritele, anuntand ca
nu se pune problema demiterii antrenorului in cazul unui esec.
"Au trecut 18 ani de cand nu am mai castigat in Ghencea in campionat si ne dorim foarte mult sa o facem acum. Avem anumite probleme de sanatate in privinta lotului, cativa jucatori cum ar fi Niculescu, Ropotan, Scarlatache, Fernandez, care nu s-au antrenat normal, dar sper ca echipa medicala sa-i poata recupera. In plus, mai sunt Ze Kalanga, pe care nu il pot folosi, si Balace, care s-a accidentat la antrenamentul de ieri. Stiu ca Steaua va avea un moral bun, ca vine dupa un rezultat foarte bun, cu Rapid, dar noi suntem pregatiti sa castigam acest meci", a avertizat ieri Rednic. Acesta a tinut sa puna capat speculatiilor care il dau in Giulesti din vara, in locul lui Razvan Lucescu: "Mircea Rednic, daca pleaca de la Dinamo, va pleca doar la o formatie din strainatate. Sau ma las de fotbal. Iau o echipa de copii de la federatie si ii antrenez. In doi sau trei ani, cand voi pleca de la Dinamo, voi merge doar in strainatate, in nici un caz la o echipa din tara". In sprijinul tehnicianului a venit si presedintele Nicolae Badea. "Rednic a muncit foarte mult la Dinamo, cu rezultate foarte bune in conditiile in care 18 jucatori au plecat in vara anului trecut de la echipa, iar timpul de selectie nu a fost foarte generos ca durata. E o competitie, noi am castigat atat cat am putut noi, iar altii au pierdut mai putin decat ne-am fi dorit noi. Toti, jucatori, antrenori, conducere, vom fi insa intr-o culpa majora daca nu vom reusi sa castigam campionatul", a declarat Badea. Cornel Dinu, administrator delegat in "Groapa", a vorbit despre derby-urile de altadata. "Ne asteapta o partida de traditie. Pentru ca exista ambitie, va fi o disputa palpitanta, asa cum se joaca in Romania din anii '50. Cred insa ca se da o importanta exacerbata si ca sunt de multe ori iesiri in decor de expresii si comportament. Meciul este mult mai important in conditiile actuale pentru Steaua, care se afla in lupta directa pentru locul doi", a spus Dinu. In tabara cealalta, a devenit sigur faptul ca fundasul Dorin Goian nu va juca in derby, apelul impotriva deciziei de a-i fi mentinut cartonasul galben de la meciul cu Rapid fiind respins ieri, iar sefii din Ghencea au anuntat ca s-au epuizat toate biletele pentru infruntarea cu Dinamo.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.