Din vara, antrenorul ar putea ajunge la Sahtior Donetk, impreuna cu intregul staff tehnic, mai putin Viorel Moldovan.

Infringerea Rapidului in fata Stelei a fost picatura care a umplut paharul diferendelor dintre tehnicianul Razvan Lucescu si patronul George Copos. Desi se hotarise inca de acum o saptamina sa paraseasca formatia giulesteana indiferent de pozitia pe care o va ocupa la finalul sezonului, tehnicianul si-a anuntat jucatorii doar dupa meciul pierdut in fata principalilor adversari in lupta pentru accederea in Liga Campionilor.

Dupa Razvan, potopul

Plecarea lui Razvan Lucescu nu va fi singura pierdere pentru Rapid in aceasta vara. Potrivit unor surse din cadrul clubului, tehnicianul care a cucerit Cupa Romaniei in Giulesti va lua dupa el intregul staff tehnic, dar si citiva jucatori. Exceptie va face, cel mai probabil, proaspatul antrenor secund al visiniilor, Viorel Moldovan. In schimb, il va urma la noua echipa inclusiv antrenorul secund Marian Rada, numarul doi din Giulesti.

Reintregirea familiei la Donetk

Cea mai probabila destinatie a antrenorului care in vara a fost la un pas de a parasi Giulestiul pentru a antrena la Timisoara va fi Sahtior Donetk. In acest caz, actualul antrenor al formatiei patronate de Rinat Ahmetov, Mircea Lucescu, ii va face loc fiului sau pe banca, trecind pe postul de director tehnic. Finantatorul minerilor ucraineni a fost placut impresionat de performantele lui Lucescu jr., mai ales dupa ce fiul si-a batut tatal in grupele Cupei UEFA, din sezonul trecut. O alta destinatie pentru Razvan Lucescu ar putea fi Turcia, o tara in care numele Lucescu este foarte respectat. In cazul in care va lua calea Donetkului, antrenorul caruia i-au mai ramas zece etape in Liga I ar putea lucra din nou cu Ianis Zicu. Doar ca, patronul George Copos intentioneaza sa-l cumpere definitiv pe atacantul lui Internazionale Milano si sa-l cedeze sub forma de imprumut. Cert este ca fostul virf dinamovist nu va mai juca la Rapid din vara.