"Briliantul" a avut telefonul ascultat si a fost filat de detectivi particulari in perioada cand a jucat la Inter Milano (ianuarie - iunie 2000), a declarat Emanuele Cipriani, directorul firmei de investigatii "Polis d'Istinto", citat de "La Gazzetta
"Briliantul" a avut telefonul ascultat si a fost filat de detectivi particulari in perioada cand a jucat la Inter Milano (ianuarie - iunie 2000), a declarat Emanuele Cipriani, directorul firmei de investigatii "Polis d'Istinto", citat de "La Gazzetta dello Sport". Alaturi de Mutu au mai fost urmariti sarbul Jugovic, brazilianul Ronaldo, arbitrul De Santis si italianul Vieri, singurul despre care gruparea milaneza a admis ca a fost supravegheat. "Actiunile au fost facute la cererea lui Inter si facturile au fost platite printr-o firma londoneza", a spus Cipriani, aflat in arest la domiciliu si care a dat declaratia pe 21 noiembrie 2006 (in cazul dosarelor ilegale in care sunt implicati si fosti responsabili ai securitatii si sigurantei informatice din cadrul firmelor "Telecom" si "Pirelli"). Cipriani i-a spus procurorului ca cel cu care a tratat direct este Giuliano Tavaroli, fostul director al securitatii din cadrul "Telecom", arestat si el in acest moment. "Mi-a cerut sa desfasor o activitate de investigatie aprofundata de filare a persoanelor cu care acesti jucatori intrau in contact in viata privata. Intentia lui Inter era, asa cum mi-a spus Tavaroli, sa nu se afle despre investigatie", a spus Cipriani. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.