La fel ca in derby-ul cu AC Milan, si a doua aparitie a capitanului nationalei dupa operatia suferita la nas a fost fara greseala. Intr-o partida dominata clar de Roma, Chivu a oprit cu succes incercarile de contraatac avute de Cristiano Ronaldo, Sol

La fel ca in derby-ul cu AC Milan, si a doua aparitie a capitanului nationalei dupa operatia suferita la nas a fost fara greseala. Intr-o partida dominata clar de Roma, Chivu a oprit cu succes incercarile de contraatac avute de Cristiano Ronaldo, Solskjaer si Saha.

LAUDE. Intr-un editorial aparut in cotidianul catalan Sport, Miguel Angel Nadal a spus ca romanul este cel mai potrivit pentru a juca titular la Barcelona dintre jucatorii urmariti la aceasta partida de secretarul tehnic Txiki Begiristain. "Nu tine balonul la picior, iese bine din aparare si executa bine loviturile libere. Este o varianta imbunatatita a lui Frank de Boer", a spus fostul jucator al Barcelonei.

ACUZE. In schimb, antrenorul lui United, Alex Ferguson, l-a acuzat pe Chivu de nesportivitate pentru ca a cerut al doilea cartonas galben pentru Scholes. Ziarele din Anglia l-au contrazis insa pe tehnician. "Ferguson i-a invinovatit pe arbitrul Fandel si pe Chivu, dar adevarul e ca un cartonas rosu pentru Scholes parea inevitabil", a scris The Times.

MOURINHO RAMANE OPTIMIST


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.