* L-am auzit pe Dan Negru zicind ceva de „seara mamelor eroine", intr-un promo la „Ziua Judecatii". Eu cred ca dintr-o emisiune cu mame eroine, prezentata de Dan Negru, n-ar trebui sa lipseasca insasi mama lui proprie si personala. Pai, nu e ea, saraca, persoana care i-a suportat urletele, cind era mic? Daca, atunci cind n-are nici o problema, reuseste sa zbiere in halul ala, va dati seama cam cum urla Dan Negru, bebelus fiind, cind i se udau scutecele, ii era fomica, avea colici sau ii ieseau dintii?

* Si am auzit-o si pe Andreea Marin adresindu-se in felul urmator unei femei aflate in public la „Surprize, surprize…": „Pot sa va intreb din ce traiti?". Foarte urit, Andreea. Tu nu stii ca asta, la fel ca aia cu virsta, e o intrebare care nu se pune? Tine-o tu tot asa cu impolitetile si o sa vezi ca, intr-o zi, in fata unei asemenea intrebari, cineva o sa-ti replice dur si obraznic, intrebindu-te citi bani a adus acasa, in ultima luna, Stefan Banica jr.

* Ma framinta o chestie: oare o cheama romaneste pe vreuna din fetele alea care concureaza, pe Prima TV, la Megastar? Ca eu, de cite ori m-am uitat la concursul ala, am dat numai peste Brigitte si Kamelii. Bine, or fi nume de scena, dar am impresia ca, in conditiile astea, in curind, o sa i se ceara si lui Virgil Iantu sa-si ia un nume de scena, daca mai vrea sa faca parte din juriu. Pai, ce autoritate poate sa aiba Virgil in fata Brigittei? Mai mare autoritate decit ar avea un Gheorghe in fata Madonnei sau a lui Britney sigur nu poate sa aiba…