Atacantul Andrei Cristea s-a pregatit separat la antrenamentul condus aseara de Valentin Velcea, iar Izvoranu nu s-a pregatit deloc. Ex- stelistul a efectuat doar alergari usoare, fiind in continuare oprit de la efort din cauza unei periostite. F
Atacantul Andrei Cristea s-a pregatit separat la antrenamentul condus aseara de Valentin Velcea, iar Izvoranu nu s-a pregatit deloc.
Ex- stelistul a efectuat doar alergari usoare, fiind in continuare oprit de la efort din cauza unei periostite. Fundasul Izvoranu a resimtit dureri la genunchi, insa tehnicianul Velcea a fost asigurat de medici ca fundasul va fi prezent pe teren la meciul cu Otelul Galati. Conform politimisoara.com, sarbul Latovlevici va reveni la antrenamente abia pe 9 aprilie. „Lato” absenteaza din echipa din Banat de aproximativ o luna, din cauza unei accidentari la glezna.
Jurnalul Online


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.